Het Amersfoortsch Golfgenootschap

Het Amersfoortsch Golfgenootschap

Al meer dan 10 jaar organiseert Het Amersfoortsch Golfgenootschap jaarlijks een besloten Bedrijvencompetitie Golf voor ondernemers in de regio Amersfoort. Het Genootschap heeft een besloten karakter waarin ontspanning en vriendschap voor het zaken doen gaan.

Het Amersfoortsch Golfgenootschap staat voor Business én Golf in de regio Amersfoort ofwel 'meet and compete!'

 

 

Onze Visie

Het Amersfoortsch Golfgenootschap brengt golfende ondernemers bij elkaar, niet gebonden aan een vaste golfbaan en bijhorend lidmaatschap. Doel is kwaliteit in ambiance, sfeer, vriendschap én waardevolle contacten. De speeldagen van Het Amersfoortsch Golfgenootschap versterken de onderlinge contacten en zijn behalve gezellig ook zeer zinvol te noemen. Een betekenisvolle en vriendschappelijke manier van netwerken!

 

 

Wat bieden wij?

Het Amersfoortsch Golfgenootschap kent (in 2020) 4 wedstrijddagen (3 x 18 holes op banen in Nederland én 1 x 18 holes in Duitsland plus verblijf).

Op alle wedstrijddagen worden de spelers ontvangen met een lunch en na het spelen wordt de dag afgesloten met een borrel én een 3-gangen diner.

 

Het speelseizoen starten we in 2020 met 9 holes op The Links Valley in Ermelo.

 

Het volledige (spel)schema vindt u onder Speeldata.

 

 

Spelvorm

De competitie wordt, ook in 2020, gespeeld volgens Stableford.

 

 

De kosten

De kosten van het lidmaatschap van Het Amersfoortsch Golfgenootschap bedragen in 2020, net als voorgaande jaren, 795 euro (excl btw).

 

Nieuwe leden hebben de verplichting om een kledingpakket aan te schaffen. De kosten hiervoor bedragen 75 euro (excl btw) en bestaat uit een broek, trui en polo van het merk Backtee (consumentenprijs totaal 265 euro). De trui en polo zijn voorzien van een kleine badge met het logo van Het Amersfoortsch Golfgenootschap. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een bagtag.

 

 

Waarom lid worden?

- Alles wordt voor u geregeld

- 4 maal spelen op top banen

- Ontmoeten en spelen met mede-ondernemers

- Inclusief greenfee, lunch, borrel en diner

- Een exclusief kledingpakket

- Tas label / bagtag